Hoppa till innehåll
Hem » Varför välja Silverkanten?

Varför välja Silverkanten?

Vi strävar inte efter en stor vinst i vår verksamhet utan är genuint intresserade av att göra livet lite bättre för våra kunder. Vi tror på medmänsklighet och att livsglädjen oftast finns i de små vardagliga bestyren som många av oss tar för givet. Att kunna dela en stund av gemenskap över en kopp kaffe, ett korsord, besök på stan eller i naturen.

Vår idé om Silverkanten har varit med oss i många år och vi kommer själva från upplevelsen av att inte känna att vi räcker till för de som står en närmast. Vi sticker inte under stolen med att Guldkanten i livet är det viktigaste. Att barn och nära vänner finns där för dig. Men ibland finns inte tiden, möjligheten eller dessa personer där de behövs som mest och det är då det näst bästa, Silverkanten, kommer in i bilden.

Ingen av oss på Silverkanten utger sig för att vara experter men vi kan lova att vi är medmänskliga med sunt förnuft och att vi har hjärtat på rätta stället. Av samma anledning skaver ordet kund för oss. Vi tycker det känns hårt och kallt, vi vill istället prata om medmänniskor och livsnjutare. 

En livsnjutare som sätter sitt behov främst och njuter av livet. 
En medmänniska som bemöter alla med respekt och empati.

Vi tror att världen och samhället behöver detta; mer värme, omtanke och njutning av allt det vackra som finns omkring oss. 

Koltrastens vackra sång, havet som brusar och svalorna som flyger i skyn. 
Att se våren slå ut, känna sommarens ljumma vindar och höstens klara, kalla luft. 
Att njuta av en tänd brasa när vinden pinar utanför och regnet piskar sidledes mot fönstret.
Värmen du får av att ett leende från en medmänniska du möter på promenaden,
glädjas av barn som skrattar och att se glädjen i ögonen när du ger en varm innerlig kram till någon du tycker om. 

Silverkanten öppnar upp nya perspektiv för våra livsnjutare, vi finns tryggt vid er sida och vi lovar att tillsammans njuta av vad livet har att erbjuda, just nu.

Silverkantens personal

Vi vill vara som den trevliga grannen som tittar in

Ambitionen är att vi aldrig kommer att bli större än att vi lär känna alla de som arbetar hos oss. Rätt matchning mellan kund och Silverkanten är av yttersta vikt. Vi är att lita på i alla situationer. Förtroende för det vi gör är vår viktigaste resurs.

Vår personal bryr sig på riktigt om sina medmänniskor och har en varm, öppen och ärlig personlighet. Givetvis matchar vi rätt personal till våra livsnjutare. Samma person möter dig på bestämd tid, om vi inte kommit överens om något annat.

All personal håller det som utlovas och är närvarande- med vår livsnjutare i fokus.