Hoppa till innehåll
Hem » Om oss

Om oss

ANNA

Anna föddes 1981 i Landskrona och efter en flytt i tidiga tonåren tog Anna studenten på Österängskolan i Kristianstad. Nyfikenheten till livet tog Anna till diverse platser både inom, och utanför, Sveriges gränser och många olika jobb innan det blev dags för studier i Service Management på Campus Helsingborg, Lunds Universitet.

Efter examen har Anna arbetat som projektsamordnare för EU-projekt och som samordnare på Arbetsmarknadsenheten i Hässleholms kommun. 2016 började Anna som chefsadministratör på The Absolut Company i Åhus, ett jobb som sedan övergick till utbildningskoordinator och efter vidareutbildning till HR specialist. 

Anna är mycket engagerad och lämnar ingenting halvfärdigt, en av många beundransvärda egenskaper. Passionerad musik-, mat- och hundälskare som gärna planerar in fixardagar i kalendern!

Du når Anna via info@silverkanten.se.

PETER

Peter föddes 1972 i Helsingborg och har varit staden trogen sedan dess. Efter fyra års gymnasiala studier på Filbornaskolan & Tycho Braheskolan ryckte Peter in på A3 i Kristianstad. Ett års hederlig gammal värnpliktsutbildning ledde sedan till studier på högskolan i Kristianstad- industriell ekonomi med ekonomisk inriktning. 

Peter är en riktig hopp-jerka (!) och efter en kortare sejour på Gecko AB i Helsingborg började han en anställning som huvudplanerare på The Absolut Company i Åhus. 26 år senare har han haft flera olika ledande befattningar inom samma företag; Logistikchef, Chef Supply Chain, Chef Kvalitet och Miljö samt Chef Produktion Vodka. Hans ledarskap kännetecknas av lyhördhet, ödmjukhet, analys och humor.

Under många år har Peter haft styrelseuppdrag i Åhus Stuveriintressenter samt Åhus Hamn AB, han har även medverkat i olika logistiknätverk inom Skåne och internationellt.

Blipp-blopp musik från 80-talet är något Peter fullkomligt älskar- han är även en hejjare i frågesport och på pappaskämt! 

Du når Peter via info@silverkanten.se.

POPPE


Poppe föddes den 16 oktober 2023 och kom till vår familj i december samma år. Poppe är en svart dvärgschnauzer med pigga ögon och han är oerhört social och flexibel. Han älskar att leka med bollar och utöver det är den tomma toalettrullen hans absolut roligaste leksak. I det enkla bor det vackra, som en viss Ernst lär ha sagt! Poppe njuter även av att ligga ihoprullad vid husse och mattes fötter.

Om ni vill kan Poppe följa med när ni anlitar oss på Silverkanten.

Poppa till livet med Poppe!

DEN STORA FAMILJEN – VÅRT LIV TILLSAMMANS


Förutom Peter, Anna och en fyrbent lurvig liten vän består familjen även av fem barn i åldrarna 10 – 19år.
Familjen delar sitt liv mellan Åhus och Helsingborg och som ni kanske förstår spelar riksväg 21 en stor roll i vårt liv. Många brukar kalla den ”världens tråkigaste väg” men för oss betyder den så mycket mer. En och en halv timme tillsammans, då pratar vi om ditt och datt. Vi lyssnar på (och sjunger) musik, vi fixar diverse ärenden över telefon (den som inte kör bilen) och vi ringer nära & kära. Inte helt sällan ordnar Peter en musikquiz på uppstuds för bilens passagerare!I Åhus har vi ett 70-tals hus som vi renoverar på lång sikt och en trädgård där biologisk mångfald får råda.
Här råder lugnet och vi njuter av skog och hav nära inpå.I Helsingborg bor vi i en mysig lägenhet, också den 70-tal.
Här är livet lite annorlunda med centrum, puls och hav bara några minuter bort.


Följ gärna Silverkanten på sociala medier: